Min önskelista (0)

Gummifallskydd - Kreativa lekmiljö

Gummifallskydd - Kreativa lekmiljö

En kreativ och miljövänlig lösning för din unika lekplats

Gummiunderlaget kan installeras på alla former och i alla vinklar. Vi rekommenderar att alltid använda gummiunderlag som fallunderlag till lekplatsen. Det finns oändligt med möjligheter, då man bland annat kan teckna inlärningsmiljöer i underlaget och därmed blir det multifunktionellt.

Ska ni använda gummiunderlag till er utemiljö får ni ett underlag, som gör leken rolig och spännande för barnen. Många gånger används underlaget som en primär del av lekplatsen, då det bara är fantasin, som sätter gränser för möjligheterna. I många tillfällen kan gummiunderlaget utgöra själva lekplatsen.

Genom att välja gummiunderlag får ni en lösning, som sliter mindre på lekredskapen och det omkringliggande området både utomhus och inomhus. Själva gummiunderlaget kräver inget underhåll och det är det underlag med de klart lägsta levnadstidskostnaderna.

Våra gummiunderlag innehåller en stor mängd av återvinningsgummi – helt upp till 91%, så det är samtidigt en bra lösning, om ni vill ta hänsyn till miljön.

läs mer

Få en kreativ fallbas baserad på dina unika behov

Har du frågor?