Tillbaka

Gungbrädor för Naturlekplatser

Gungbrädan är ett klassiskt lekredskap och ett tillbehör på vilken lekplats som helst. Att luta är inte bara roligt och ger ett surr i magen, det utvecklar även koordinations- och samarbetsförmåga samtidigt som det stärker balanssinnet. Gungbrädor för 2 personer eller fler ger också socialt lärande, då det kräver samarbete för att få gungbrädoren i rörelse.

Gungområdet under naturlekplatser är helt tillverkat av FSC-certifierat trä. Trädet kommer från avskogning med respekt för människor och natur, vilket säkerställer både miljön och de sociala förhållandena i skogarna.

SIK-Holz Gungbrädor

Gungbrädor från SIK-Holz är i FSC®-certifierat robinie-trä, som utmärker sig genom att vara särskilt lämpade för markkontakt, med lång livslängd.

SIK-Holz har ett stort utbud av handgjorda gungbrädor - gjorda av massivt trä. De kan stå fristående eller installeras i sandlådan. De vackra gungdjuren skapar en identitet för lekplatsen och barnen kan inkorporera dem i sitt rollspel genom lek.

Utbudet av gungbrädor från SIK-Holz är brett och kan integreras i vilken miljö som helst. Här är det möjligt för barn att luta ensamma eller tillsammans med andra och därigenom stimulera motoriska och sociala färdigheter.

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Proludic Origin - Gungbrädor

Gungbrädan är ett av lekplatsens populäraste redskap, eftersom den utlöser både spänningar och källan i magen och oundvikligen stimulerar till interaktion på lekplatsen.

Gungbrädor i Origin-serien är gjorda av robinia-trä. Deras dimensioner och design passar perfekt in i alla naturliga miljöer, vilket ger barn en upplevelse som förbättrar deras motoriska, taktila och sensoriska färdigheter.

Med Origin-sortimentet leker barn i naturen, med naturen och genom att använda naturen.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Norna Gungbrädor

Gungbrädor från Norna är alla hållbart producerade, med tanke på låga livstidskostnader; Tillverkad av högkvalitativt FSC®-certifierat robinia-trä, designat för skolor, institutioner och det offentliga rummet, där de kan integreras i det befintliga landskapet.

Nornas sortiment av gungbrädor inbjuder till både individuell och social lek. Här sätts balansförmågan på prov, och det finns gott om möjligheter till skratt och källan i magen.

Gungdjur - SIK-Holz

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Balansbräda - SIK-Holz

- Sik-Holz forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna