Tillbaka

Lekstugor för Naturlekplatser

Lekstugor är populära på vilken lekplats som helst och kan även ingå som en förlängning till andra lekredskap som t.ex. klätterställningar. Lekstugor är underbara platser för små barn att leka eller chatta på, och den detaljerade designen gör att de fungerar som en stimulans för rollspel och är en idealisk plats för barn att ta en paus innan de ger sig i kast med andra aktiviteter. På sommaren, när väderförhållandena är varma och ljusa, ger lekstugor också den nödvändiga skuggan från solen och på dagar med vind och regn kan de fungera som skydd.

Proludic Origin - Lekstugor
UNIQA Design Lekstugor
Norna Lekstugor
SIK-Holz Lekstugor
Carla lekstuga-serien
SIK-Holz Lekstugor

SIK-Holz Lekstugor

Lekstugor från SIK-Holz är tillverkade av FSC®-certifierat robinie-trä, som utmärker sig genom att vara särskilt lämpade för markkontakt, med lång livslängd.

SIK-Holz har ett stort utbud av handgjorda lekstugor - designade i massivt trä. De kan stå fristående, installeras i sandlådan eller kombineras med andra lekredskap som klättersystem, hinderbanor, rutschkanor mm.

Utbudet av lekstugor från SIK-Holz är brett och kan integreras i vilken miljö som helst där barn kan inkorporera dem i sitt rollspel genom lek.

-Sik-Holz förhandlas fram med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Proludic Origin - Lekstugor

Proludic Origin - Lekstugor

Lekstugor från Origin-serien innehåller väldigt olika teman, uttryck och högt spelvärde.

Husen från denna serie har formen av träet de är gjorda av. Färgerna är neutrala och designen och naturen stöttar varandra, så bl.a. lekhusen från denna serie passar naturligt in i sin omgivning. Denna koppling till naturen ger barn en upplevelse som förbättrar deras motoriska, taktila och sensoriska färdigheter.

Med Origin-sortimentet leker barn i naturen, med naturen och genom att använda naturen.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

UNIQA Design Lekstugor

UNIQA Design Lekstugor

Lekstugor från UNIQA Design är designade för privatpersoner, skolor, institutioner och det offentliga rummet, där de kan integreras i det befintliga landskapet.

Utbudet av lekstugor från UNIQA Design består av huvudprodukter med möjlighet till olika tilläggselement såsom verandor, bord och bänkar. Lekhusen bildar ramarna för många bra och roliga lekar, där fantasin och den sociala aspekten spelar in i hög grad.

Lekhusen kan stå fristående, installeras i sandlådan eller kombineras med andra lekredskap. 

Norna Lekstugor

Norna Lekstugor

Lekhusen från Norna är alla hållbart producerade, med tanke på låga livstidskostnader; Tillverkad av högkvalitativt FSC®-certifierat lärk- eller robinie-trä, designat för skolor, institutioner och det offentliga rummet, där de kan integreras i det befintliga landskapet.

Nornas utbud av lekstugor är brett med väldigt olika teman, uttryck och högt lekvärde. Lekhusen bildar ramarna för många bra och roliga lekar, där fantasin och den sociala aspekten spelar in i hög grad.

Lekhusen från Norna kan stå fristående, monteras i sandlådan eller kombineras med andra lekredskap.

Carla lekstuga-serien

Carla lekstuga-serien

Vackra lekstugor från UNIQA design. Finns i olika modeller med fönster, bänkar eller sittplatser. Lekhusen kan även målas med RAL-färg.

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna