Tillbaka

Mjuka möbler för institutioner

 

Upplevelsessoffa

Soffa - Dagis og barnkammare

Denna inbjudande och mjuka möbelkollektion, i formstabilt skum och avtagbar, tvättbar textil eller konstläder, ger med sitt klassiska formspråk barn en fantastisk plats att ha kul med vänner. Designen är enkel och tidlös vilket gör att möblerna kan passa in i vilket rum som helst och låter dig implementera det i individuella rumskoncept med t.ex. en läs/avkopplingshörna eller ett lugnt område med möjlighet att studera en god bok, lyssna på musik genom hörlurar eller bara ta en vila/avkopplande vistelse. Sofforna kommer med 1, 2 och 3 sittplatser i en myriad av färger och med plats för eftertänksamhet, lärande, närvaro och omsorg.

Modulsoffa för barn

Möbelkollektion i formstabilt skum med limmat överdrag bestående av modulsoffor för barn och unga. Med soffmodulerna kan du flytta runt och montera efter behov och komma som en 1-person, 2-personer, 3-personer och en hörnmodul i både konstläder och tyg - i fyra kombinerade färgvarianter och erbjuder nästan obegränsade kombinationsmöjligheter . Samlingen är resistent mot urin och saliv, är lätt att rengöra och är desinficerbar. Med den enkla, tidlösa designen passar de in i alla rum och ger möjlighet att implementera det i individuella rumskoncept samt anpassa modulsofforna till nya arrangemang – t.ex. en läshörna i barnzonen på barnbiblioteket eller en loungehörna för avkoppling i institutionen. Bara fantasin sätter gränser för möbleringsmöjligheterna.

Relax-serien

Møblerne i Relax-serien er alle stilrene moduler, der nemt kan sammensættes efter behov og transformere ethvert rum til et indbydende, multifunktionelt og legende område. Modulernes dimensioner er nøje afstemt i forhold til hinanden, hvorfor serien er en perfekt løsning i forbindelse med optimal og fleksibel pladsudnyttelse. Betrækkets høje kvalitet sammenholdt med moduldesignets komfort og fleksibilitet gør denne serie ideel til diverse fritidsaktiviteter. Serien fås i et stort udvalg af farver og med fleksible ryglæn, der indsættes i møbelkroppen og boltes i bunden med skjulte bolte; der er ingen synlig hardware. Modulerne består af polyurethanskum for optimal siddekomfort, og er betrukket med et syntetisk læderstof, der er brandhæmmende, aftageligt og vaskbart. De højderegulerbare stålrørsfødder sikrer stabile og robuste møbler. 

Motiv soffor

I nästan alla spel är fantasin inblandad. Fantasyvärlden är där barn tillåts vara nyfikna, utforskande, kreativa och små uppfinnare. Motivsofforna kan med sin figurativa design få sinnena i spel genom lek och dagliga aktiviteter. Här kan barn både vila, läsa en bok, hitta på och utveckla spel samtidigt som det är möjligt för föräldrar eller pedagoger att sitta bekvämt och ta del av aktiviteterna.

Breeze.upp- serien

Barnsoffan är avsedd för barn, men här är även vuxna välkomna att ta plats.
Sitthöjden är bekväm för små och stora.

Breeze.upp kan fås höger- eller vänstervänt vilket gör att soffan kan passa in i vilket rum som helst och ger möjlighet att implementera det i individuella rumskoncept med t.ex. en läs/avkopplingshörna eller en lugn zon med möjlighet att studera en god bok eller helt enkelt ta en vila/avkopplande vistelse. Kombinera med plattformar i flera höjder, och skapa utrymme för fördjupning, lärande, närvaro och omsorg.

Överdraget är lätt att underhålla, vid behov helt avtagbart och tvättbart.

Säckstolar

Mysiga bon och krokar

Sofaer

Puffer

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna