Min önskelista (0)

Villkor

BETALNINGSVILLKOR

 

14 dagar netto från fakturadatum. Sena betalningar kommer att bli beräknade med ränta.

 

PRISER

Alla priser är i svenska kronor och exkl. moms och frakt. Alla priserna i nyhetsbrevet gäller endast den månaden då nyhetsbrevet är utskickat. UNIQA förbehåller sig rätten att ändra priset om de villkor som vi inte kan påverka vilket ligger i grunden för detta. Alla möbler levereras utan tillbehör om inte andra saker angivna.

 

FRAKT OCH LEVERANS

Vi har en leveranstid på bas möbler mellan 1-6 veckor och pedagogiska möbler mellan 3-8 veckor.  Leverans sker oftast ute hos kund där flytt hjälp och montering kan köpas till.

 

 

REKLAMATION- OCH ÅNGERRÄTT

Reklamationer ( ej transportskador ) på nya produkter bör riktas till vår kundservice inom 7 dagar från de att kunden mottagit varan.

Skicka beskrivning med ett digital foto på eventuella skador till info@uniqa.se.

Frågor om reklamationer korrigeras av kundtjänst på 0220 484808. Beställda produkter tas inte emot utan att kundtjänst har blivit kontaktad. Det är en förutsättning att produkten är obruten, oanvänd och i dess originalemballage vilket är i gott skick. Frakt & kostnader står kunden för. Genom att returnera audiovisuella produkter där originalemballaget saknas krediteras 80 % av den ursprungliga faktura beloppet - resten går till kostnad av sjöfart och andra omkostnader. Specialtillverkade möbler går ej att returnera.

 

TRANSPORT

Vi är noggranna med att kontrollera emballaget och artiklar för eventuella skador vid mottagande och att antal varor är korrekt. Skadad förpackning och saknade paket ska noteras på fraktbrevet. Upptäcks skador vid uppackning, kontakta kundtjänst omgående. Anmälan av transportskador sker inom 2 dagar från leverans. Ta digital foto på eventuella skador av emballaget och möblerna, tillsammans med en kort beskrivning och skicka den till info@uniqa.se.

 

Frågor angående transporten bör riktas till kundtjänst 0220 484808.

 

MONTERING

Uniqas duktiga montörer hjälpen gärna till med installationen av möbler. Kontakta oss för priser och mer information på 0220 484808.