Tillbaka

Falkenborgskolan - Utanför

I samarbete med PLAN + LANDSKAB har UNIQA skapat en unik lekplats för skolans många glada barn. Falkenborgskolen skulle renoveras både utvändigt och invändigt, vilket bl.a. innebar en ny lekplats för skolbarnen.
Arkitekterna på PLAN + LANDSKAB ritade ett unikt och roligt lekområde som refererade till fjordlandskapet med "kustformationer" och "branta platser", vilket stödde barnens lek och lärande utifrån Frederikssunds identitet som en levande köpstad vid Roskilde Fjord.


Som leverantör av lekredskap i hög kvalitet och rätt design valdes UNIQA och det är ett samarbete som har fungerat perfekt och båda är mycket nöjda med samarbetet.
UNIQA tillhandahöll en lekplats i rubinträ, samt urbana klätterställningar och gummiunderlag med integrerade studsmattor. Det viktigaste är dock i slutändan att barnen på Falkenborgskolen har fått en fin och unik lekplats med stort lekvärde!

 

Uttalande

”I samband med skolombyggnadsprojektet på Falkenborgskolen, i Frederikssunds kommun, valde Anker Hansen & Co, som var huvudentreprenör på uppdraget, att låta UNIQA vara leverantör av lekredskap, fallskydd till lekredskap i form av gummi. beläggning, samt omklädningsrum och möbler mm."

"Samarbetet med UNIQA har fungerat i en korrekt och konstruktiv dialog, där alla leveranser levereras i tid och i kvalitet, jfr anbudsmaterialet - samt med en trevlig och djupt engagerad överlämning till användarna"

"Mot denna bakgrund kan vi varmt rekommendera UNIQA som leverantör för andra projekt - både utomhus och inomhus"

- Jacques Duelund Mortensen, Arkitekt och avdelningschef, Mangor & Nagel, PLAN+LANDSKAB

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna