Tillbaka

Grøndalen - Utanför

UNIQA har levererat en av de mest färdigställda lekplatserna någonsin till den integrerade institutionen Grøndalen.

Naturlekplats i robinie-trä

Lekplatsen vid Grøndalen består i första hand av lekredskap av robiniaträ i bästa kvalitet. Lekplatsen innehåller stort lekvärde för barn i alla åldrar – från dagis till dagis äldsta. Dagisbarnen har till och med fått ett eget inhägnat område där de kan leka lugna och utvecklande lekar utan att störas av de äldsta barnen.

Kreativ gummiunderlag

Fallunderlaget är det helt fantastiska helgjutna gummit som förutom att göra spelet säkert även blir en levande del av spelet.

Uttalande

”I samband med etableringen av nya Institutionen Grøndalen valde vi att använda UNIQA som totalleverantör för både lekplats och möbler. Detta stora projekt borde lösas av ett företag som skulle kunna hantera en uppgift av denna omfattning.”

”Utifrån vårt pedagogiska förhållningssätt och UNIQAs expertkunskap om möbler och lekplatser kände vi att våra behov hördes och förstods. Från det att de första arkitektritningarna på inredningen och på lekplatsen presenterades kunde vi se och höra att våra kontaktpersoner hade förstått våra önskemål. Det gav stor säkerhet och en bra överblick innan vi bestämde oss för att använda UNIQA.”

”När man gör så stora projekt som dessa blir det alltid några misstag, och det gjorde Grøndalen också. Men UNIQA var snabb med att rätta till saker och ting, så vi var alla nöjda och glada.”

”Vi fick sedan göra ytterligare en lekplats och inredning i Klyngen, det var institutionen Village som skulle ha en ny lekplats och nya möbler. Här var samma process, och helt naturligt valde vi återigen UNIQA som huvudleverantör i detta stora fall.”

"Sistligen bör det nämnas att förtroende och kommunikation har varit en stor faktor till att vi valt att använda UNIQA som vår huvudleverantör både inom möbler och utanför lekplatser."

"Jag kan därför lugnt rekommendera UNIQA till alla som behöver en ny lekplats eller nya möbler."

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna

Produkter kopplade till projektet