Tillbaka

Ishøj Hamn

En jätteval är strandsatt vid Ishøjs hamn. Som tur är går det ganska bra med sälarna som också dykt upp. För valen har huvudrollen i en helt ny vattenlekplats. Den elektroniska lekplatsen är gjord på gummimattor, som formas till kreativa former.

Den nya lekplatsen vid Ishøjs hamn har beställts av Ishøj kommun och skapad av UNIQA och mer utmanande spel, barnen kan leka i timmar. Lekplatsen är också - redan innan invigningen - oerhört populär, eftersom det är kamp till gränsen när man spelar. Om du förlorar mot det andra laget, sprayar valen med vatten.

Det finns satelliter som styr spelen, men förutom de interaktiva vattenspelen finns klätternät, studsmatta och plaskdamm och de vuxna landkrabborna kan säkert skicka sina ungar till vattenlekplatsen – eftersom valen inte sprejar med mer vatten än vad som kan leka i kläder.

Men en sak är viktig! Barnen ska komma ihåg att stanna i den röda jollen när de tar en paus från vattenleken. För annars kommer hajen, och den är kluven mina bromssegel inte särskilt söta, ska sälarna hälsa att säga.

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.