Tillbaka

Hedegårdsskolan

I och med skolreformen och lärarens längre närvaro på skolan beslutade ledningen på Hedegårdsskolen i Ballerup att lärarrummet ska tänkas om i syfte att optimera lärararbetsplatserna. UNIQA har tillhandahållit lösningen till projektet.

Uttalande

”I samband med skolreformen och lärarens längre närvaro på skolan fick vi en extra portion pengar till inköp av lärarjobb. Eftersom jag tidigare har samarbetat med UNIQA vid köp av andra möbler, och alltid känt att de har lyssnat på våra önskemål och anpassat efter våra behov, var det lätt för mig att välja UNIQA.

Jag kontaktade därför UNIQA igen som dök upp med vår fasta kontaktperson samt en inredare. Jag berättade om våra önskemål och krav och kort därefter fick jag en arkitektritning från UNIQA. Ritningen rättades till och vi har nu ett lärarrum som vi trivs med varje dag samt bra arbetsplatser där lärarna kan sitta och jobba i lugn och ro med sin vagn precis bredvid.

En av anledningarna till att vi väljer UNIQA är att vi har vår fasta kontaktperson som följs upp på saker, leveranstider hålls och kvaliteten är på topp.”

- Adm. leder Anette Kirk Højlund

 

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna