Tillbaka

Sengeløse Skolas SFO

Sengeløse Skolan SFO fick sitt nya lekrum inrett som består av en bra mix av basmöbler och pedagogiska möbler.

Uttalande

"Först vill jag säga att vi är väldigt nöjda med resultatet. Vi hade ett stort lekrum som vi ville göra mer funktionellt. Vi hade inte riktigt ens fantasin att se hur. Därför kontaktade jag Kenneth för inspiration.

Kenneth kom ut för ett samtal och frågade lite in till våra behov. Sedan tog han en bild och mått på rummet. Han återvände till företaget och lät deras inredningsarkitekt göra ett förslag på hur utrymmet skulle användas.

Efter en kort tid återkom Kenneth med flera teckningar i alla möjliga vinklar som var helt fantastiska. Både funktioner, färgval osv. var helt på topp. Rummet är nu uppdelat i zoner med 4 olika lekfunktioner, läshörn, dockvrå, spelavdelning, vrå för Playmobil, djur mm. Väggarna är dekorerade med vackra bilder. Ett träd med filtblad pryder ena hörnet. Lampor sätts upp överallt, så att det också blir ett fint (mysigt) ljus i rummet.

Efter beställning kom två män högt upp och samlade ihop alla möbler, satte upp lampor mm så att ingen anställd behövde lägga tid på någonting. Lägg bara spel och saker i lådor och skåp.

Allt som allt en supertrevlig upplevelse med bra service från alla håll. Jag kan bara rekommendera detta till andra. Vi hade aldrig sett alla möjligheter vi hade och barnen älskar utrymmet."

- SFO leder Ruth Nielsen

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna