Tillbaka

Kunskapsdelning

UNIQAs Academy of Knowledge

UNIQA:s Kunskapsakademi, arbetar med ledande forskare, yrkesverksamma och inte minst entusiaster, inom sina respektive ämnesområden.

Vi har samlat kunskap inom en rad områden, såsom lärande, rörelse, lek, socialisering mellan människor och många andra relevanta områden, inom vårt verksamhetsområde. Kunskapen kommer även från vårt leverantörsnätverk som besitter en enorm kunskap. De flesta av våra leverantörer är djupt passionerade entusiaster som har startat sin verksamhet, precis som UNIQA själv, eftersom de har en djup passion för det de gör. Till exempel. är vår skateparkleverantör, redan befintlig pro skater, vår naturlekplatsleverantör utbildad skulptör och en med djup professionell insikt i barns utvecklingsmöjligheter, genom lek. All den kunskapen samlar vi i det lösningsförslag/design vi presenterar för dig som kund.

UNIQA är stolta över att dela denna kunskap, i samarbete med dig och använda den, i de lösningsförslag vi utformar åt dig.

 

Följande kunskapsdelning är gjord för att våra kunder enkelt ska få inblick i en del av vårt kunskapsuniversum. Slutligen, kontakta oss om vi kan hjälpa till på något sätt.

UNIQAs inlärningszoner

 

Lekvärden

 

Lekfunktioner

 

Sinnen som stimuleras av lek

 

Brain Breaks

 

Framtidens mötesplatser

 

Lek som medicin

 

45 minuters rörelse 

 

Använd kroppen - Lär dig mer

 

Space Som utbildningspartner

 

Experimentera med lärande i rörelse

 

Alla studenters engagemang

 

 

Flera intelligenser

 

Drøn På Skolegården - Inspiration

 

Drøn På Skolegården - Inspiration

 

Barns rättigheter

 

Skola 24/7

 

Friska barn flyttar skola

 

WHO rekommenderar

 

Makerspace

 

Mærkninger på produkter