Tillbaka

Konstgräs

Hög flexibilitet - Lågt underhåll

Premium konstgräs är ett högkvalitativt underlag för olika applikationer i allt från boende- och arbetsmiljöer, trädgårdar och balkonger till certifierade lekplatser och idrottsplatser. Den oöverträffade flexibiliteten hos konstgräsunderlaget är perfekt för ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter. Självklart kan vi även ta fram skräddarsydda produkter efter kundens önskemål.

         

Skräddarsytt varumärke och design

Egenskaperna hos de olika typerna av konstgräs varierar beroende på applikation. Gemensamt för dem alla är att de är gjorda av de bästa råvarorna, har ett fräscht och naturligt utseende, lågt underhåll och lång livslängd. Dessutom finns gräsen i olika färger, är färgsnabba och har en hög UV-stabilitet.

Att konstgräs är mycket lämplig som bas för olika sporter har varit känt i åratal. Mycket nyare är dess tillämpning på takterrasser, trädgårdar, lekplatser, rekreation och offentliga parker och trädgårdar. Med ett minimum av underhåll ger vårt konstgräs din miljö ett välskött, fräscht och naturligt utseende. Vi skräddarsyr underlaget efter dina behov, identitet och aktivitet och anpassar det perfekt till den tänkta målgruppen. Vi har designat allt från traditionella bollplaner till plandesigner som möter klubbens, föreningens, institutionens eller skolans varumärke.

En säker och miljövänlig lösning

Fördelarna med att använda konstgräs måste bl.a det finns en kombination av gräsets färgbeständighet, nötningsbeständighet och det underliggande skummet som låter vatten passera så att det inte finns några pölar kvar efter regnskurar. Utläggningsskumplasten monteras först i den tjocklek som krävs i förhållande till t.ex. fallhöjden från olika redskap. Sedan läggs konstgräs, och slutligen en speciell sand som säkerställer en stabil yta. På avstånd ser det ut som naturgräs, medan man på nära håll får intrycket av en mycket tålig yta som är bekväm att leka, gå och springa på.

Som kund kan du förvänta dig

  • Långt liv

  • Lågt underhåll

  • Kostnadseffektivt och miljövänligt

  • Fräscht och naturligt utseende

  • Vattengenomsläpplig

  • Färgäkta och hög UV-stabilitet

  • Brandbeständig

  • Lätt att montera

  • Skräddarsydd lösning

  • Rullstolsvänligt

Användningen av konstgräs är inte skadlig för miljön och konstgräsunderlaget är bl.a. auktoriserad; fri från tungmetaller, UV-beständig, urlakad testad och har genomgått samma säkerhetstest som leksaker.

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna