Min önskelista (0)

Gummiunderlag - Kreativa lekmiljöer

Gummiunderlag - Kreativa lekmiljöer

Gummi underlag - Kreativa lekmiljöer

Kreativ och miljövänlig lösning till unika lekplatser

Kreativa gummiunderlag gör leken ännu roligare och spännande för barnen. I många fall kan det kreativa gummiunderlag utgöra själva lekplatsen och det är bara fantasin som sätter gränserna för design, grafik och färger.

Inlärning och lek på det flexibla gummiunderlaget

Gummiunderlaget kan designas precis som ni vill ha det och något av det bästa med gummit är att du kan skapa inlärning i själva underlaget. Vi designar underlaget utifrån era behov av lärande och anpassar den perfekt till den avsedda målgruppen.

Uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna: TÜV

Man får aldrig kompromissa med barns säkerhet. Vårt gummi har testats och uppfyller de högsta säkerhetskraven: TÜV. Gummit är certifierat för att uppfylla säkerheten inom lek- och fallhöjder DS / EN1176 och DS / EN1177.

Marknadens bästa kvalitet

Vårt gummiunderlag är det bäst certifierade gummiunderlag på marknaden. Gummit är UV-behandlad, så att du är säker på, att det håller färgen hela sitt liv. Det blir dessutom producerad i Europa – som en av de få produkter på marknaden.

Den miljövänliga lösningen

Playtop har tillsammans med Nike sett till att återvinna gummit från deras produkter så att det nu används i gummiunderlaget i aktivitetsområden snarare än att hamna någonstans i naturen.

Det ingår ungefär 22 par skor pr. m2 och det är upp emot 91% återvinning. Allt gummi återvinns faktiskt (upcycled), och de sista 9% är limmet som används för att hålla ihop gummigranulatet. Gummit är också certifierat enligt EN71-3 (slick test), vilket är samma test som används för leksaker, nappar och annat för barn.

Brand testat och godkänt för taklösningar

Gummit är testat och godkänt i förhållande till högsta standard inom brandsäkerhet. Detta innebär bland annat att gummit klart är att föredra för taklösningar.

Så har du ett spännande takprojekt eller ett projekt där brandsäkerhet är i fokus, så ring oss.

Det bäst dränerande gummiunderlag

Vårt gummiunderlag är extremt permeabelt och vi har därför varit involverade i flera LAR-projekt. Det är projekt där mer värde skapas för projektet än att bara samla upp vatten. Vårt gummiunderlag dräneras faktiskt tio gånger mer än vad som föreskrivs i standard EN15330-1: 2007.

  • Marknadens bästa kvalitet
  • Den miljövänliga lösningen
  • Det bäst dränerande gummiunderlag
  • Testat och godkänt som lekplats för barn

Inspiration till gummiunderlag – kreativa lekmiljöer

Brand testat och godkänt till taklösningar
Den miljövänliga lösningen
Integrerat lek
UV-behandlad så att gummin håller färgen
Upp till 91 % återvunna material i samarbete med Nike
Det ingår 22 gummi skor pr. mNike Grind 
Endast fantasin sätter gränser
Det bäst dränerande gummiunderlag
Testat och godkänt som lekplats för barn
Underlaget blir en del av leken
Kan installeras på alla fasta underlag
Vi är de enda som har ett vind test