Tillbaka

Arkitektritade Lekplatser

Marknadens mest unika lösning

Vi har haft nöjet att arbeta med några av de ledande arkitekterna i några av de mest ikoniska utomhusområdena. Vi har bland annat hjälpt till att skapa LEGO House, Konditaget Lüders, Gladsaxe Bibliotekshave mm. Vi har även egna arkitekter som bistår dig i processen, så att ditt projekt förverkligas på bästa möjliga sätt i förhållande till både design och lekvärde.

UNIQA levererar på följande parametrar

  • Hela lösningar

  • Konceptutveckling

  • Tematisering

  • Produkt/designutveckling

  • Anpassning av verktyg och placering i förhållande till sammanhang

  • Gummi och termoplastisk design

  • Säkerhetskrav

  • Kompetens inom lek och fysiska aktiviteter

  • Massiv inblick i mångsidiga lekredskap på marknaden

  • Sparring och idéer

Så går design- och byggprocessen till

Analys

Vi arbetar utifrån individuella önskemål och behov. Våra konsulter är speciellt utbildade för att analysera och fastställa dina verkliga behov. Vi lyssnar, utmanar och avslutar alltid efter dina önskemål. Det första mötet med dig kan börja i själva området, där vi utgår från de verkliga förhållandena. Vår viktigaste uppgift är att se till att du får det du vill ha plus lite till. UNIQA erbjuder gärna en referenstur, så att du kan se produkter i verkligheten som har använts i 5, 10, 15 år eller mer.

 

Kreativ fase

Efter mötet kommer våra duktiga konsulter att ta fram ett förslag till den nya lekplatsen. Vi har verktyg för visualisering av lekplatser som kan utformas efter individuella behov. Vårt team av konsulter, arkitekter och monteringsteam har lång erfarenhet av att hjälpa dig att förverkliga din dröm. I den här fasen tar vi hänsyn till allt: områdets beskaffenhet, barnens sammansättning, dina speciella önskemål och jämför det med rådande ekonomi, så att du får ut det mesta av projektet.

 

Presentation

När våra konsulter i samarbete med resten av vårt team har beskrivit och utformat projektet kommer det att presenteras för dig. Här kommer vi gemensamt att granska det skriftliga erbjudandet.

 

Beslut och godkännande

Efter presentation avtalas den fortsatta processen för eventuellt samarbete kring projektet. När du har godkänt och accepterat erbjudandet skickar vi en orderbekräftelse baserad på erbjudandet. Vi granskar gärna alla detaljer i projektet, så vi ser till att alla är överens om vad projektet innehåller. Det viktigaste är att du vet exakt vad du får – vårt mål är att alla kunder är referenskunder

 

Hopsättning

Efter beställningen kommer vi överens om monteringsprocessen tillsammans med dig. I denna del av processen har du fortfarande samma kontaktperson, så vi ser till att allt som har avtalats i processen efterlevs. När projektet är klart gör vi en genomgång med dig. Sedan är det bara att njuta av den nya lekplatsen

 

Uppföljning

Vi följer alltid upp våra projekt efter överenskommelse med dig och du är alltid välkommen att kontakta oss i efterhand om det dyker upp några frågor.

 


Lekplatsförslag

 

Behöver du en lösning för en ny lekplats

Kontakta oss idag och få ett lösningsförslag

 Exempel på lösningsförslag