Tillbaka

Gummikulor och Figurer

Föreställ dig att flyga iväg på ett jättebi eller resa genom djungeln på ryggen av en tiger!

Barn älskar att använda sin fantasi och skapa sina egna äventyr medan de leker. Gummifigurer hjälper inte bara till att skapa ett unikt utseende för en lekplats. De skapar också en känsla av äventyr som skärper barnens fantasi och gör spelet ännu roligare.

Gummikulor - Playtop

Skapa unika lekytor och fånga barnens intresse med ett stort urval av färger. Gummikulorna finns i 3 olika storlekar och kan användas för att sitta på, springa runt eller gå/klättra på. Perfekt för lekplatser, skolor, dagis och stadsmiljöer.

Playtop / Nike Grind

Playtop har tillsammans med Nike sett till att återvinna gummit från sina produkter.

Den innehåller ca. 28 par skor pr. m2 och det är upp till 91% återvinning. Allt gummi är faktiskt återvunnet (upcycled), och de sista 9% är det lim som används för att hålla ihop gummigranulatet. Gummit är även certifierat enligt EN71-3 (sådant test), vilket är samma test som används för leksaker, nappar och annat för barn.

-Playtop handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Gummikulor - UNIQA

Gummifigurer - Playtop

Playtop-serien av 2D- och 3D-gummidjur och -former erbjuder spännande nya lekredskap. De förstärker inte bara utseendet och känslan på en lekplats, utan de skapar också en större känsla av äventyr för att främja barns fantasi och göra lekredskapen ännu roligare.

Gummifigurer är roliga, underhållande och mycket säkra, eftersom varje form uppfyller säkerhetsstandarden EN1176. Alla är täckta med en gummiyta av hög kvalitet, vilket gör dem bekväma och säkra för barn att klättra.

Gummifigurer - Diverse

3D-figurer i mjukt EPDM-gummi kan monteras på de flesta ytor. Används ofta på lekplatser och skolgårdar där de kan monteras i gummibeläggningar, på konstgräs, betong eller asfalt. Härlig att sitta på, många möjligheter till lek.

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna