Tillbaka

Hängmattor för Naturlekplatser

Att leka i hängmatta hjälper till att stärka både barns motorik och coremuskler, då hängmattan är "levande" och följer kroppens rörelser. Barnet kommer därför att behöva hitta lugn och balans, för att komma på plats i hängmattan utan att ramla ur eller rulla runt. Hängmattan är en fantastisk leksak för rollspel; ena stunden kan det vara ett piratskepp, där det utkämpas strider och där det gäller att inte falla i vattnet, nästa fjärilspupp som hänger helt stilla och nästan orörlig, samtidigt som en fantastisk förvandling äger rum inuti den. För de äldre barnen och ungdomarna håller hängmattan snabbt på att bli den föredragna sociala platsen att ligga och vagga och prata och vara en del av en gemenskap.

Utbudet av hängmattor under naturlekplatser är alla gjorda av FSC-certifierat trä. Trädet kommer från avskogning med respekt för människor och natur, vilket säkerställer både miljön och de sociala förhållandena i skogarna.

SIK-Holz - Hängmattor

Hängmattor från SIK-Holz tillverkas i FSC®-certifierade robinia-trästolpar, som utmärker sig genom att vara särskilt lämpade för markkontakt, med lång livslängd.

Hängmattorna är alltid populära på lekplatser och perfekta lekredskap för skolor, fritidsföreningar, idrottsföreningar och i det offentliga rummet i övrigt.

SIK-Holz har ett brett utbud av vackra och spännande lösningar, alla tillverkade i hållbara material, med låga livstidskostnader.

-Sik-Holz förhandlas fram med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Proludic Origin - Hängmattor

Med stolpar av robinia-trä passar hängmattorna i Origin-serien naturligt in i sin omgivning.

Hängmattan är ett fantastiskt lekredskap för rollspel och för de större barnen en perfekt samlingsplats för att ligga och prata trevligt och vara en del av en gemenskap.

Att leka i hängmatta hjälper till att stärka både barns motorik och coremuskler, då hängmattan är "levande" och följer kroppens rörelser. Barnet kommer därför att behöva hitta lugn och balans, för att komma på plats i hängmattan utan att ramla ur eller rulla runt.

Med Origin-sortimentet leker barn i naturen, med naturen och genom att använda naturen.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Norna - Hängmattor

Hängmattor från Norna tillverkas i hållbara, högkvalitativa FSC®-certifierade robinia-stänger.

Nornas hängmattor är designade för det offentliga rummet, där de kan integreras i det befintliga landskapet och användas som lekplatsanläggningar för de flesta åldersgrupper.

Både bostadsrättsföreningar, allmänna parker och torg, har många olika användare av lekplatser, med vitt skilda åldrar och behov.

Det ska finnas något att hinna med för alla och lekplatsen ska ha ett högt attraktionsvärde under lång tid.

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna