Tillbaka

Lekstuga - Klassiska Lekplatser

Lekstuga är populära på vilken lekplats som helst och kan även ingå som en förlängning till andra lekredskap som t.ex. klätterställningar. Lekstuga är underbara platser för små barn att leka eller chatta på, och den detaljerade designen gör att de fungerar som en stimulans för rollspel och är en idealisk plats för barn att ta en paus innan de ger sig i kast med andra aktiviteter. På sommaren, när väderförhållandena är varma och ljusa, ger lekstugor också den nödvändiga skuggan från solen och på dagar med vind och regn kan de fungera som skydd.

Carla lekstuga-serien

Vackra lekstugor från UNIQA design. Finns i olika modeller med fönster, bänkar eller sittplatser. Lekhusen kan även målas med RAL-färg.

Kanopé-serien

Kanopé-serien är inspirerad av naturen och designen är baserad på elementen från skogen och djurlivet. Lekelementen är installerade i markytan och barn kan njuta av vilken lekfunktion som helst inom denna strömlinjeformade och moderna design. De utvalda materialen säkerställer ett hållbart och tåligt produktsortiment.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

OUNO-serien

OUNO-serien är utomhuslekstrukturer dekorerade med roliga funktioner för att stimulera barnets kognitiva utveckling. Detta lekrum innehåller lekytor där barn kan interagera och dela sin lektid, söka skydd och ta en paus. Här finns stimulansen för rollspel. Ofta tas de band som skapas mellan barnen i rollspelssituationer vidare på deras resa och skapar en grogrund för nya bekantskaper över ålder, kön och etnicitet.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Diabolo-serien

Diabolo-serien är en allt-i-ett multi-play-lösning. Lekstugor i serien kan ingå som en förlängning av de andra lekfunktionerna som finns i Diabolo för att engagera både yngre och äldre barn - perfekt för en lekplats för barn i åldrarna 3 till 10 år. Diabolo kommer att ge liv till även de minsta lekområdena med sina ljusa färger och utmärkta möjligheter att kombinera lekfunktioner för både fysisk och kognitiv stimulering.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Svanemærkede Legehuse

Svanemærkede legehuse - det vil sige, at der på hele produktets rejse, fra det producerede råmateriale, indtil redskaberne / udstyret demonteres og genanvendes engang i fremtiden, stilles store krav til mindskelse af det samlede miljø- og klimaaftryk.

Minimal vedligehold

De svanemærkede legehuse fra Søve er udført i nærmest vedligeholdelsesfrie materialer med en lang levetid, som belaster miljøet mindst muligt. Husene er perfekte arenaer for rollespil samt gode samlingssteder. Huse uden gulv giver let adgang for de yngste børn og kan med fordel sættes i en sandkasse.  

         

- Søve forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Danmark

 

OUNO City Tema-serien

OUNO City Tema-serien förvandlar lekområdet till en fantasivärld, där barn kan skapa sina egna berättelser i en stadsmiljö som hämtar sin inspiration från de vuxnas värld: bilen med mekanikergaraget, planet med flygplatsen och båten med fyren. Barn får fri lek till sin fantasi och rollspel, stimulerat av många detaljer och originella lekfunktioner på varje lekredskap.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

OUNO Land Tema-serien

OUNO Land Tema-serien ger barn möjlighet att uppleva "livet på gården". Genom välbekanta former, detaljer och lekfunktioner stimuleras fantasin, och barnen skapar berättelser, spelar fantasilekar och utför olika imaginära roller: en bonde vid ratten på sin traktor, en mjölnare som reparerar sin kvarn, en bonde som plockar äpplen eller en veterinär som behandlar djur. Genom detta rollspel interagerar barnen och utvecklar sin förmåga att kommunicera, allt genom lekmediet.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna