Tillbaka

Små Lektorn - Klassiska Lekplatser

Lektorn är perfekta arenor för rollspel samt bra samlingsplatser för fysisk träning. Här kan barn släppa fantasin fritt, stimulerade av många detaljer och originella lekfunktioner. Element som klättervägg, rutschkana eller stege på tornet är bl.a. hjälper till att utmana barnets fysiska och därmed motoriska förmågor.

Fysisk aktivitet förbättrar barns problemlösning, logiska tänkande, rumsuppfattning, arbetsminne, självuppfattning och uppmärksamhet och kan vara ett verktyg för en positiv utveckling av mentala, emotionella och sociala processer. Detta kräver varierande fysiska aktiviteter, vilket ger barnen lämpliga utmaningar.

IXO-serien

En storsäljare bland de lite äldre barnen.

IXO-serien är designad med tanke på de lite äldre barnen. Serien har många utmanande element, designade för att stimulera barns sinnen & motorik.

Serien är ikonisk i hela Skandinavien, och känd för en design som med sina rena linjer och transparenta uttryck hämtar inspiration i modern arkitektur

Förutom de motorstimulerande elementen ligger det transparenta också till grund för IXO-seriens stora popularitet. IXO anpassar sig till sin miljö och är perfekt för skolor, fritidsklubbar, idrottsföreningar och det offentliga i allmänhet.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Diabolo-serien

En kombination av lekupplevelser...

Diabolo-serien fungerar som en central komponent i alla lekområden. Med plattformar i höjd från 60 cm till 177 cm och med många olika lekfunktioner passar Diabolo-serien för barn från 2 till 12 år.

Diabolo-seriens modulära karaktär gör det möjligt att kombinera för att passa exakt det område där den ska användas.

Modulerna kan anpassas till en specifik ålder eller användas för att uppmuntra interaktion mellan barn med olika förmågor på grund av åldersskillnad eller förmågor.

De klassiska "måste-ha"-spelfunktionerna ingår i varje modul. Dessa egenskaper skiljer sig i komplexitet och detaljer och ger därför barn fler möjligheter att upptäcka, utmanas och ha kul.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Kanopé-serien

Kanopé är en öppen inbjudan till lek och äventyr. Barn upplever spänningen i naturen, via strukturer utformade för att se ut som trädstammar och vilt gräs som böjer sig och vajar i vinden.

Vägen genom kan vara horisontell eller vertikal, och ibland brant och instabil. Barn från två år och uppåt kan klättra i alla riktningar och upp och ner i en rad innovativa, olikformade repstrukturer.

På lekplatsen kan de spela akrobater, linedansare och rusa ner för traditionella berg-och dalbanor eller Speed ​​Slides.

Alla utgåvor bär Kanopés signatur. Strömlinjeformad och modern design.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

Biibox-serien

För barn som söker spänning, äventyr och nya lekkamrater

Denna lekplats är den idealiska mötesplatsen för barn i åldrarna 2 till 12 som är ivriga att sätta sin motorik på prov.

Biibox-serien har en precis och modern stil med en kombination av snäva kurvor och övervägande metallmaterial, framhävda av färgglada paneler.

Den modulära designen kan möta alla typer av krav och gör att lekplatsen smälter sömlöst in i den omgivande miljön.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Vivarea-serien

Vivarea erbjuder ett brett utbud av stimulerande lekelement för barn från 3 år upp till cirka 8. Vivarea kan användas av ett stort antal barn och har ett stort antal lekfunktioner för att förbättra inlärning och motorik.

Serien kapslar in den sydeuropeiska stilen och lektornen hämtar sin inspiration från medelhavsbyar som ligger i bergen med olika nivåer, utrymmen, former och höjder Halvcirkelformade terrasser, smala eller raka gångvägar, smarta variationer i plattformsnivåer, stängda eller öppna lekstugor.

De lägsta gångbroarna är 60 cm från marken, för att säkerställa enkel åtkomst för mindre barn. Barn kan sedan klättra upp på plattformar, utrustade med solida barriärer, till en maximal höjd av 1,37 cm. Äldre barn finner ofta nöje i att klättra i nät, väggar, stolpar eller stegar för att testa och utveckla sina fysiska förmågor.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Adventure-serien

Adventure-serien tar djungeltema under övervägande och ger barn, genom många detaljer och originella lekfunktioner, möjlighet att fördjupa sig i det gröna undervegetationen.

Den här serien av små lektorn är identitetsskapande för lekplatsen, perfekta arenor för rollspel och bra samlingsplatser för fysisk utfoldning.Oavsett om det är en safari i jeepen eller att korsa hängbron kan oförskämda upptäcktsresande ge sig ut på jakt av det hemliga templet medan du möter en mängd vilda djur längs vägen. Begränsad endast av fantasi. För att stödja känslan av och inspirera till lek mitt i en tropisk skog hålls tornen övervägande i färgerna orange, brunt och grönt.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

Temalek - Små Lektorn

De små lektornen under temalekserien är identitetsskapande för lekplatsen, perfekta arenor för rollspel och bra samlingsplatser för fysisk träning. Genom olika teman förvandlas lekplatsen till en föreställningsvärld och här kan barn släppa fantasin fritt, stimulerade av många detaljer och originella lekfunktioner. Element som klättervägg, rutschkana eller stege på tornet är bl.a. hjälper till att utmana barnets fysiska och därmed motoriska förmågor.

Använd temaspel som ett läromedel eller som ett socialt verktyg - låt barnen lära sig på ett nytt och spännande sätt; oavsett om det är en fängslande historielektion eller en händelse som kan underbygga den sociala gemenskapen.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna