Tillbaka

Små Lektorn - Naturlekplatser

Lektorn är perfekta arenor för rollspel samt bra samlingsplatser för fysisk träning. Här kan barn släppa fantasin fritt, stimulerade av många detaljer och originella lekfunktioner. Element som klättervägg, rutschkana eller stege på tornet är bl.a. hjälper till att utmana barnets fysiska och därmed motoriska förmågor.

Fysisk aktivitet förbättrar barns problemlösning, logiska tänkande, rumsuppfattning, arbetsminne, självuppfattning och uppmärksamhet och kan vara ett verktyg för en positiv utveckling av mentala, emotionella och sociala processer. Detta kräver varierande fysiska aktiviteter, vilket ger barnen lämpliga utmaningar.

SIK-Holz - Lektorn

Lektorn från SIK-Holz är i FSC®-certifierat robinie-trä, som utmärker sig genom att vara särskilt lämpade för markkontakt, med lång livslängd.

Lektornen varierar i storlek och kombineras med andra lekredskap som stödjer olika lekfunktioner.

Utbudet av lektorn från SIK-Holz omfattar allt från 2-vånings lektorn till större sammanhängande lekytor.

-Sik-Holz förhandlas fram med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Proludic Origin - Små Lektorn

Stimulering av sinnena genom visuell och taktil kontakt med robiniaträdet.

Lekredskapen i Origin-serien är gjorda av robinia-trä och återger eller bygger på själva essensen av vad naturen har att erbjuda, till exempel en promenad genom skogen, korsa en flod genom att hoppa från trappsten till trappstenen eller balansera på en fallna träd. Lektorn i denna serie omfattar bl.a. äventyrsleder med berg-och dalbana, klättring, balansering och observation.

Med Origin-sortimentet leker barn i naturen, med naturen och genom att använda naturen.

- Proludic handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Norna - Lektorn

 

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna