Tillbaka

Sandlådor - Naturlekplatser

En sensuell upplevelse på lekplatsen

Sandlådan är en klassiker som barn alltid tycker om och som det är hälsosamt att leka ute. Barn kan spela tusentals olika spel i en sandlåda, där bara fantasin sätter gränser. De kan leka ensamma eller med andra. De kan leka de jobbar på en byggarbetsplats, göra hela städer av sandhus och sandslott eller leka kök där de bakar mördegskakor och andra delikatesser. Förutom att barnet kan använda sin fantasi genom imaginära roller stärker de också sin motorik och i synnerhet sin finmotorik. Att baka sandkakor och göra sandslott kräver uppfinningsrikedom och fingerfärdighet.

Utbudet av sandlådor under naturlekplatser är alla gjorda av FSC®-certifierat trä. Trädet kommer från avskogning med respekt för människor och natur, vilket säkerställer både miljön och de sociala förhållandena i skogarna.

SIK-Holz - Sandlådor

Sandlådor från SIK-Holz är tillverkade av FSC®-certifierat robinia-trä, som utmärker sig genom att vara särskilt lämpade för markkontakt, med lång livslängd.

SIK-Holz har ett varierat utbud av handgjorda sandlådor som kan integreras i vilken miljö som helst. Här är det möjligt för barn att leka ensamma eller tillsammans med andra och därigenom stimulera motoriska och sociala färdigheter.

-Sik-Holz förhandlas fram med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

SIK-Holz -Sandbyggplatser

-Sik-Holz förhandlas fram med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

SIK-Holz - Tillbehör Sandlådor

-Sik-Holz förhandlas fram med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Norna - Sandlådor

Urvalet av sandlådor från Norna erbjuder både olika teman och design samt många kombinationsmöjligheter med andra lekredskap och markiser.

Norna erbjuder sandlådor och redskap för alla typer av naturlekplatser för till exempel dagis, skolor och bostadsrättsföreningar.

Sandlådor - Sveller

Norna - Tillbehör Sandlådor

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna