Tillbaka

Termoplast / Asfaltfärg

Skapa utrymme för lek och lärande

UNIQA har de bästa produkterna på marknaden och använder dem för att skapa lösningar med fokus på motorik, utveckling, lek och lärande. Med asfaltfärg kan vi skapa förbättrade utomhusmiljöer där barn kan motiveras till fysisk aktivitet; det främjar lärande och ger ny energi till undervisningen. Här skapas rörelse i vardagen och unika möjligheter att involvera utomhuslekmiljöer i undervisningen.

Forskning

Vi vet från forskning att de allra flesta barn lär sig bättre och kommer ihåg vad de har lärt sig när de flyttar. Helt i linje med den nya skolreformens krav på minst 45 min. motion under dagen är vår asfaltfärg och utemiljöer byggda på ett sätt som gör det möjligt att kombinera lärande, lek och rörelse.

Motiven

Motiven finns i många olika färger och med många alternativ för bokstäver, siffror och mer utmanande former för användning i lärande. Den är lätt att montera och är väldigt flexibel att arbeta med.

Asfaltfärg är en enkel och effektiv lösning för att skapa en dynamisk lekmiljö. Den kan fungera på egen hand, men kan också kombineras med mer tredimensionella lekplatselement. Det är också lätt att bygga på om man beslutar att ett större område behöver utvecklas.

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna

Artiklar 1-12 av 28

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-12 av 28

Sida
per sida
Sätt fallande sortering