Tillbaka

Volträcken - Naturlekplatser

Volträcken är idealiska verktyg för lek och träning. Snurra och vänd dig om, häng med huvudet nedåt, få ett sus i magen eller bara häng och lata dig med någon av dina vänner. Volträcken stimulerar många sinnen och är särskilt bra muskel- och balansträning som stärker koncentration, inlärning, kroppsliga färdigheter och skapar sociala kontakter och lekar.

Utbudet av volträcken under naturlekplatser är alla gjorda av FSC®-certifierat trä. Trädet kommer från avskogning med respekt för människor och natur, vilket säkerställer både miljön och de sociala förhållandena i skogarna.

SIK-Holz - Volträcken

Volträcken från SIK-Holz är tillverkade av FSC®-certifierat robinia-trä, som utmärker sig genom att vara särskilt lämpade för markkontakt, med lång livslängd.

Volträcken är alltid populära både som lek- och träningsredskap – det är både hälsosamt och roligt att snurra och vända, göra kroppslyft (pullup & chinup) och hänga i armar eller ben. Volträcken är perfekta för skolor, fritidsföreningar, idrottsföreningar och i det offentliga rummet i övrigt.

SIK-Holz har ett brett utbud av vackra och spännande lösningar, alla tillverkade i hållbara material, med låga livstidskostnader.

-Sik-Holz förhandlas fram med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna