Tillbaka

Donationssamarbete

UNIQAs donationsnätverk gynnar icke-statliga organisationer, fritidsklubbar, volontärcenter, skolor, idrottsklubbar och många fler

Vårt donationsnätverk

Genom vårt donationsnätverk hjälper vi och gör skillnad för några som kan dra nytta av de produkter som vi annars har hamnat som avfall.
Samtidigt är vårt donationssamverkansnätverk ett initiativ som kommer att gynna vår hållbara utveckling mot en mer cirkulär ekonomi.

För att förhindra att våra produkter slängs har vi kommit överens med våra kunder om att de kan returnera sina produkter när de inte längre används.

Möbler som är i gott skick skänks bort till vårt donationsnätverk och de möbler som inte längre går att använda försöker vi så gott det går att återvinna materialen från.
På så sätt gynnar vi båda:

- Miljön

- Gemenskap

- Den cirkulära utveckling

Kommer du att bli vår nästa donationspartner?

På UNIQA hjälper vi gärna till där det behövs. Därför utökar vi hela tiden vårt donationsnätverk så att vi kan hjälpa ännu fler i framtiden.
Om det låter som något du skulle vilja ta del av, anmäl dig för att bli en del av vårt donationsnätverk, så kan vi ta hand om miljön tillsammans.
Det är ganska enkelt och GRATIS!

Det enda vi behöver från dig är:

Kontaktpersonens namn
E-post som vi kan komma att kontakta dig på när vi har några returmöbler
En kort beskrivning av vad du i första hand vill erbjudas (bord, stolar, bänkar, gungställningar eller liknande)

När du har anmält dig till vårt donationsnätverk kommer du att bli kontaktad regelbundet när vi har några donationsprodukter redo.
Sedan är det bara att svara tillbaka på om det är något du vill ta emot eller inte, så står vi för resten.

Folkeskove