Tillbaka

Studentborde

Vi kan bara lära barn de kärnkompetenser de behöver under 2000-talet med lärmiljöer och undervisningsmetoder som faktiskt är utformade för att nå de resultat vi behöver nu och i framtiden. Lärande och lärandemiljö är alltså nära sammanlänkade och det är absolut nödvändigt att skapa rum som inte begränsar elevernas utveckling. Verksamheten i skolorna utvecklas dag för dag och det har därför alltid varit viktigare att skapa utrymmen som är både flexibla och multifunktionella.

Shift+

Verksamheten i skolorna utvecklas dag för dag och det är därför nödvändigt att skapa utrymmen som är både flexibla och multifunktionella. VS’s Shift + bordselement ger utrymme och möjlighet till extremt flexibla lärmiljöer och bra varierande undervisningskombinationer.

Frigör klassrummet från dess lärarcentrerade fokus, genom att arrangera borden i en cirkel, i ormliknande linjer, eller stapla dem helt undan för mer golvyta.

LiteTable

Skapa unika utrymmen som bidrar till elevernas utveckling med VS's LiteTable. Lättviktsbord i flera olika storlekar, höjder och former.

Tabellerna ger oändliga uppställningskombinationer som skapar lärmiljöer som är både flexibla och multifunktionella för alla årskurser. Bordet kan staplas tack vare de extremt lätta, hållbara materialen.

TriTable

Flexibla och mobila bord som kan kombineras på många sätt. TriTable-borden kan skapa en helt unik miljö med stor möjlighet till roliga former och flexibla lösningar för rad- eller grupparbetsplatser.

Rätt lösning med bord och stolar bidrar till att göra vardagen bättre för både barn och vuxna. En design med både flexibilitet och funktionalitet bidrar också till att säkerställa en harmonisk arbetsmiljö.

TriUnion

Den triangulära formen gör TriUnion-bordet idealiskt för olika mötessituationer. Ett flexibelt och mobilt bord som kan skapa ovanliga bordskombinationer som stimulerar fantasin och uppmuntrar till kreativt samarbete. Oavsett gruppens storlek.

Bordet finns i 3 höjder och ramens design ger fotstöd i 2 olika höjder.

Uno-M

UnoBean

Litet och smidigt bord, som med sin design är designat för att enkelt placeras på rader, bågar eller i en cirkel. Bordet finns både som höj- och sänkbart och i fasta höjder.

UnoBean-bordet kan skapa utrymmen som är både flexibla och multifunktionella.

StepByStep

Ergo

EcoTable-R

NetWork

RondoLift

Puzzle TeamTable