Tillbaka

Funktionsrum

Skapa möjligheter för kreativa och nyfikna barn

Barn älskar att klä ut sig, måla, hamra, läsa och leka vetenskapsmän, vilket det finns stora möjligheter för med produkterna i det här avsnittet. Här bidrar urvalet av möbler från UNIQA för användning i festlokalerna till att stödja en rolig och kreativ vardag som stimulerar barnen.

Visuell Konst

 

Vetenskap

 

Verkstad

 

Musik och Rytm

 

Teater och Kostymer

 

Förvaring för kreativa artiklar

 

Förvaring för böcker

 

Diverse til funktionsrum

 

Sprog og bibliotek

 

Guide til funktionsrum

Rum för lärande

Barn älskar att klä ut sig, måla, hamra, läsa och leka vetenskapsmän. Med möbler från UNIQA festlokaler får du möbler som stödjer en rolig och kreativ vardag som stimulerar barnen.

Kreativitet

Välj några verktyg som tilltalar barns fantasi och kreativitet. En bra inredning kan inspirera till roliga spel och kognitiv utveckling. Detta påverkar både personlig utveckling och social kompetens.

Kognitivt lärande

Uppnå kroppsligt kognitivt lärande i vårt funktionella rum. Barnen får djupare insikt i sin egen kropp samt möjligheter att utöva konst och lära sig om teknik.

Välj hållbar kvalitet

Vid val av verktyg till festlokaler rekommenderar vi alltid att välja en lösning av högsta kvalitet. Den högre investeringen betalar sig själv många gånger om.

Personlig utveckling

Det är otroligt viktigt att skapa en miljö där barn har möjlighet att vara kreativa och experimentera på sina egna villkor. En miljö som uppmuntrar till fördjupning bidrar till att uppnå optimala inlärningsvillkor. Det ska vara ett utrymme där det enskilda barnet utmanas på sin respektive nivå.

  • Ny kunskap, mycket lärande och experiment
  • Att bekräfta sig själv genom nya utmaningar
  • Kreativitet och fördjupning

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.