Tillbaka

Speciallavet i samarbejde med kunden

Garderober och Välkomst institutioner

En bra garderob välkomnar barn och föräldrar. Det är därför viktigt att få en lösning som passar dina behov. Oftast är garderoben det första rummet föräldrarna ser. Det ger därför ett bra förstahandsintryck av hela institutionen när det finns en bra garderob.

KIDDO-garderober

KIDDO garderober är tillverkade av en slitstark 18 mm björkfanér med 4-bent karusellkrok/dubbelkrok. Levereras med 2 hyllplan och skogaller, som är i kromat stålrör, så att sand och smuts inte samlas längst ner i garderoben.

Praktisk och lätt att rengöra.

Garderoben levereras både på sockel, med hjul med låsmekanism och med eller utan bänk. Invändiga standardmått pr. utrymmet är 25 cm. Modulerna levereras på 1-5 platser. Dörrar går att köpa.

Denna garderob är en av våra mest populära garderober då kvaliteten är i topp, men den enkla designen gör priset förmånligt samtidigt.

Luxo garderober

Luxo garderober är tillverkade av en slitstark 18 mm vitpigmenterad björkfanér med en 4-bent karusellkrok.

Bänken har ett skogaller, i kromat stålrör, så att sand och smuts inte samlas i garderobens botten.

Bekväm och lätt att rengöra.

Rum på övervåningen finns även med dörr. Invändiga standardmått pr. utrymmet är 22 cm, 25 cm eller 28 cm. Djupet är 25 cm. Modulerna levereras på 1-5 platser. Priserna är per. rum.

Detta är en av våra bästsäljande garderober då du får ut mycket garderob av din investering.

UNIQA Garderober

UNIQA har i samarbete med Friis & Moltke designat en garderob som förutom de klassiska funktionerna som förvaring av kläder och väskor också skapar en unik möjlighet till en äventyrlig garderobsmiljö med massor av färger.

Det är bara fantasin som sätter gränserna för garderobens baksida. Du kan skapa din egen fantastiska värld med prinsessor, riddare och drakar.

Du kan också välja en myriad av färger till garderoben som hjälper till att lysa upp dagen. Bakstycket finns även med akustisk lösning.

För ytterkläder

För skorna

Klädhängare

Opbevaring til personale

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna