Tillbaka

Lekmöbler

Sveriges största utbud av pedagogiska lekmöbler, som t.ex
aktiverar barnen

Med Sveriges största utbud av lekmöbler är din uppgift helt enkelt att välja ut de produkter som bäst passar dina behov. Lekmöblerna möjliggör rolig lek samtidigt som barnens motorik utmanas och utvecklas. Skapa en glad vardag med våra roliga lekmöbler.

Motoriklek

 

Lekhuler och Lektelte

 

Lekbiler och Lekbåt

 

Lekkökken

 

Lekstugor

 

Lekborde

 

Lekbänk

 

Legebænke

 

Legebænke

 

Lek möbelguide

Vi skapar miljöer som får lärande och lek att spela tillsammans

Kreativitet

Välj några lekmöbler som tilltalar barnens fantasi. En lekfull inredning kan inspirera till roliga lekar och berättelser. Detta påverkar både personlig utveckling och social kompetens.

Användning av rummet

Fundera på hur många som kommer att använda utrymmet samtidigt och för vilka aktiviteter. Kanske borde ett rum kunna användas till flera saker? Tänk på arbetsflöden och gångvägar så att inredningen tar hänsyn till dessa.

Zonindelning

Genom att arrangera i zoner får barnen utrymme för fokuserad lek och fördjupning i vuxenledda aktiviteter. Indelningen av rummen minskar konflikter och ger därigenom en bättre miljö för barn och vuxna.

Utrymme för lek och lärande

En bra barnmiljö kan stödjas av lekmöbler som inbjuder till lek och lärande. Detta främjar barnets utveckling. Lärande kan integreras i vardagen genom en mångsidig möbeldesign.

Personlig utveckling

Skapa en miljö och en vardag fylld av roliga nya utmaningar, där barnen kan bekräfta sig själva och sina förmågor på ett roligt och lärorikt sätt. Miljöer kan skapas med möjlighet till stor fördjupning och kreativitet samtidigt som spelet också kan ske i ett högt och utvecklande tempo.

  • Ny kunskap, lärande och experiment
  • Kreativitet och fördjupning
  • Utveckla leken
  • Blir bekräftad själv genom nya utmaningar

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig

1 Artikel

per sida
Sätt fallande sortering

1 Artikel

per sida
Sätt fallande sortering