Tillbaka

Förvaring - Skolor

Förvaring är en viktig del av alla skolors inredning. Eleverna behöver förvaring för sina skolväskor, böcker och personliga tillhörigheter, medan lärare behöver förvaring för läromedel och administrativa dokument. Dessutom kan en välorganiserad förvaringslösning skapa en snyggare och mer produktiv lärmiljö.

Det finns olika typer av förvaringsmöjligheter för skolor. Skåp är en populär lösning för förvaring och de kan ha olika storlekar, antal hyllor och lås. Skåpen kan vara individuella eller delade mellan elever och kan placeras i klassrummet, hallen eller i ett särskilt förråd. Lådor och hyllor är också praktiska förvaringslösningar och kan användas till böcker, pärmar och läromedel.

Det är viktigt att förvaringslösningarna är hållbara och lätta att rengöra. Dessutom ska de vara säkra och ha låsmekanismer så att eleverna kan känna sig trygga med att förvara sina personliga tillhörigheter i skolan. Det kan också vara bra att ha ett centralt förvaringsutrymme för värdesaker, som mobiltelefoner och elektronik, för att undvika stöld eller skador.

800-serien VS

 

Shift+ serien VS

 

Space - serien VS

 

Kids Lux Hyllar

 

UNIQA Byreol-serien

 

Harmoni-serien

 

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna