Tillbaka

Podier - Skolor

Skapa lek för sinnena i flera nivåer

Podier är i sig riktigt bra för att skapa annorlunda och spännande spelzoner. Det är just därför podier är något som naturligt drar till sig barns uppmärksamhet.Palerna från UNIQA är nästan alltid multifunktionella, så det finns även möjlighet att lagra eller stimulera sinnena.

 

Scenpodier

För att minimera bullerstörningar och skapa utrymme för förvaring är podiet inte utformat som en låda som avger trumljud när man rör sig på den, utan som ett öppet element med plats för större leksaker eller lekboxar under. Samtidigt är linoleum monterat på toppplattan vilket gör ljudet från vältande tegelstenar mjukare. Konstruktion i björkfanér.

- HABA Pro förhandlas fram med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Scenboxar

Bygg dig själv. Scenpodierna är gjorda i bästa kvalitet. Slitstark laminatbeläggning, som också bidrar till att förlänga livslängden. Många möjliga laguppställningar, bl.a om catwalk ska göras. Som en försiktighetsåtgärd finns nu scenboxarna även med låsmekanism.

- HABA Pro förhandlas fram med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Podieset

FloorFriends

Podieguide

Dela in i zoner

Genom att arrangera i zoner får barnen utrymme för fokuserad lek och fördjupning för vuxenledda aktiviteter. Avgränsning och splittring minskar konflikter och ger därigenom en bättre miljö för barn och vuxna.

Skärpa dina sinnen

Varje rum bör ha många olika ytor så att man kan gå på sensorisk upptäckt. Våra podier finns med många olika ytor och olika design som hjälper till att stimulera och utveckla sinnena.

Val av material

Ställ krav på rätt ytor och få ett bra inomhusklimat. Våra podier finns med matta och linoleumyta och våra mjuka skumpodier finns med valfri klädsel med slitstarkt tyg eller konstläder.

Funktionalitet och design

Våra möbler följer den skandinaviska designtraditionen med en nära koppling mellan form och funktion. Podierna har många kombinationsmöjligheter med olika former, höjder och funktioner.

Designkoncept

Podier bidrar till att göra vardagen spännande och med rätt lösning får du en miljö som är mycket mer lekfull. Podierna finns i många olika figurativa utföranden och kombinationsmöjligheterna är oändliga.

Podierna finns med många olika ytor vilket hjälper till att stimulera och utveckla sinnena.

  • Figurativ design
  • Flexibla kombinationsmöjligheter
  • Spännande och lekfulla miljöer
  • Sensuella ytor

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna