Tillbaka

Skolmöbler som skapar ramar som utvecklar människor

UNIQAs 3 inlärningszoner

UNIQAs 3 inlärningszoner bygger i första hand på vårt värde: lärande, men våra övriga tre värden är också en del av ett naturligt samspel, som bl.a. stöds av den flexibla och varierande utformningen av zonerna. På UNIQA strävar vi efter inkludering och inkludering, så att alla elever får möjlighet att delta på precis sin nivå. För att stärka utvecklingspotentialen finns löpande utrymme för feedback och coachning efter elevens behov i varje enskild zon.

Scenförskjutning och variation

De 3 zonerna möjliggör scenbyten och variation av sittställning/kroppsställning, vilket ökar elevernas välbefinnande och uppmärksamhet. Dessutom ökar det elevernas möjlighet till medbestämmande, så att deras individuella behov tillgodoses och motivationen höjs. Zonerna ger möjlighet att samlas för både gemensam undervisning och spridning av projekt, delta i mindre, gruppinriktade gemenskaper, hjärnbrott och för individuellt lugn och kontemplation.

Tillsammans skapar lärzonerna en inkluderande lärmiljö med fokus på välmående, kommunikation, fördjupning och utveckling. De är upp till många olika arbetsformer och förhållningssätt, så att utrymme skapas för varje enskild elevs behov, utan att elever med särskilda behov stigmatiseras.

Borde

Studentborde, lärerborde, skrivborde, konferensborde.

 

Stolar

Studentstolar, matsalsstole, staplingsstole...

 

Pallar

 

 

Bänkar

 

 

Garderober och Välkommen

 

 

Förvaring

 

 

Tavlor

 

 

Podier

 

 

Ljuddämpning och Akustik

 

 

Lounge och Stanna

 

 

Belysning

 

 

Mattor

 

 

Krukor och konstgjorda växter

 

 

Matsalar

 

 

Kontorsinredning

 

 

Personalmöbler

 

 

Makerspace

 

 

Kontorsinredning

 

 

Skolmöbler för bättre lärande: Skolbänkar, skolstolar, lärarbänkar och förvaring

Vi är specialiserade på skolmöbler för skolor och utbildningsinstitutioner i Danmark. När du köper UNIQAs möbler för skolor, såsom bord med ljuddämpande linoleum eller högtryckslaminat, med ABS-kant eller infälld massiv träkant, är du alltid säker på att få en produkt av slitstarka material som är lätta att underhålla och har bästa garantin på marknaden. UNIQAs sortiment omfattar många typer av möbler för skolbruk, de är speciellt framtagna för dagligt bruk av glada elever och lärare.

Underhållsvänligt material för skolbruk

Vi kan bland annat erbjuda stolar i träfanér med eller utan klädsel, som är superbra att ha i nästan alla klassrum. När det gäller rum som naturvetenskap eller kreativa rum bör du överväga att inte stoppa stolarna, eftersom det kan förekomma spill, men detta och mycket mer kan våra duktiga inredningskonsulter hjälpa dig att ta ställning till. Stolar i formpressad plast är en bra och hållbar lösning och det går att välja mellan många vackra design. Vi fokuserar på dina önskemål och behov av god ergonomi.

Skolmöbler i form av bord och stolar som går att justera i höjdled är ett superbra val. De låter eleverna växla mellan sittande och stående. Detta är särskilt bra för klassrum där elever och studenter arbetar mycket på egen hand och i grupp med olika material och projekt. Ergonomiskt sett är detta det absolut bästa valet.

Bord och stolar på hjul är en klassiker inom skolmöbler och är utvalda av många. Det är lätt att flytta runt på möblerna i rummet och har olika upplägg beroende på om eleverna ska ha tavlelektioner eller arbeta i grupp.

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna