Tillbaka

Barnstolar

Nomi Barnstolar

Fantastisk testvinnare
Konsumentrådet TÆNK i Danmark och systerorganisationen "Stiftung Warentest" i Tyskland har utsett Nomi-barnstolen till marknadens suveränt bästa barnstol.

Säkerhet i en klass för sig
28 säkerhetsnämnder från EU:s medlemsländer har i samråd med konsumentråd och experter från EU-kommissionen hedrat Nomi med ett produktsäkerhetspris.

Steglös reglering
Både Nomi-stolen och vilstolen kan justeras steglöst. Lutningen och höjden/djupet på sitsen och fotplattan justeras enkelt med ett enda grepp.

Nomi Mini - Fäste för barnstol

När barnet kan sitta själv monteras Nomi Mini (fäste) på Nomi Barnstolen.

Nomi Mini är som en trygg arm runt ditt barn som måste lära sig att sitta vid bordet själv. Nomi Mini uppfyller de strängare säkerhetskraven, samtidigt som den ger ett bekvämt stöd hela vägen runt – utan att begränsa barnets fria rörlighet.

Nomi Mini är lätt att montera. Med sitsen i övre läget fästs den först i skåran under sitsen och klickas sedan fast i ryggstödet - en sida i taget. I enlighet med de nya EN-säkerhetsnormerna är öppningarna för barnets ben utformade för att öka säkerheten. Samtidigt säkerställer de rundade organiska formerna att barnet sitter bekvämt och inte begränsas i sina rörelser. För det finns mycket att utforska, smaka och göra när man väl börjar sitta precis vid de vuxnas bord.

Nomi Tillbehör

QuarttoLino 

Barnstolar med stegvis justering

Babystolar och barnstolar ska kunna följa barnet genom uppväxten, därför kan barnstolarna anpassas efter barnets höjd, både i rygg/sits och fotstöd. Dessutom kan hängare och hängslen köpas till för att stödja och hålla koll på de mindre barnen som sitter i barnstolarna.

Er du blevet inspireret vil det glæde os at hjælpe dig