Tillbaka

Pallar för användning i skolan

Hokki - Pallar

Pallen är tillverkad av 100 % återvinningsbart material av stabil, robust och extremt reptålig polypropen. Sitsen med lätt avrundning inåt täckt med mjukt skummaterial,
som ger bekväm sittkomfort. Fotens undersida är försedd med termoplastmaterial, som skruvas ihop med en kropp.

Finns som fast höjd eller som höj- och sänkbar, vilket säkerställer optimal komfort för alla som använder plastpallarna.

IF - Pallar

Taburetter med stålben ved bord Taburetter med stålben ved bord

Wild Studio - Hållbara pallar

Produkterna i moon-serien är tillverkade av 100% återvunnen plast, plastavfall från hushåll och företag. Endast en typ av plast, polyeten, har använts, vilket gör att de är lika återvinningsbara som de återvinns. Faktum är att Moon-serien kan gjutas om till nya produkter upp till 7 gånger.

Materialet har en slät yta som gör pallarna lätta att rengöra och tillfredsställande vid beröring. De är robusta och väderbeständiga och är därför perfekta som uteservering i sociala utomhusmiljöer.

På grund av produktionsmetoden är varje pall unik. Ingen extra färg eller material tillkommer, därför är råvarorna alltid enastående som unika verk. På så sätt blir man som människa påmind om att allt har ett speciellt värde här på jorden.

Bæredygtig fremstillet taburet fra Wild Studio Bæredygtig fremstillet taburet fra Wild Studio

BIOSWING® - Pallar

Klinikstol som pædagogen sidder på Klinikstol som pædagogen sidder på

Diverse Paller

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna