Tillbaka

Väggpaneler

 

Små väggelement

Väggdekorationer skapar en bekväm atmosfär.
Använd dem för att dekorera tråkiga väggar.

Deras form och färger stimulerar sinnena, är perfekt anpassade till resten av utrymmet och har en utmanande karaktär.

Väggelement är perfekta för att skapa mysiga miljöer,
och ger en bra stämning i vardagen.

Touch räcke - Väggelement

Fokusera på det taktila sinnet - känselkänslan. Skapa sinnesvistelser för barnen genom att använda väggelement. Väggelementen låter lillfingrarna arbeta. Se nästa många sidor om de många värdefulla sensoriska plattorna som kan kombineras.

Inlärningspaneler / Sensoriska plattor - Väggelement

Sinneplattorna är otroligt lärorika och skapar ett spännande utrymme i rummet. Barnen ägnar alltid många timmar åt att leka och lära sig vid väggelementen, som samtidigt utvecklar deras motorik.

 

Sensoriska plattor - Väggelement

Sensoriska tallrikar är otroligt dekorativa och skapar ett spännande utrymme i rummet. Barnen ägnar alltid många timmar åt att leka med väggelementen, som samtidigt utvecklar deras motorik.

Ballbanor och bolllabyrinter - Väggelement

Bollabyrinterna utmanar motorik och kognitiva förmågor på ett roligt och inspirerande sätt. Barn älskar att sätta bollen i rörelse och se den rulla iväg. De kan också använda många försök för att lösa bolllabyrinten vilket kan vara riktigt utmanande.

Perforerade plattor med upphängningselement

Vill du ha en flexibel lekzon är detta en fantastisk lösning. Placera grundelementen i de olika vardagsrummen, och sedan kan du ändra lekelementen från vardagsrum till vardagsrum. På så sätt kan leken varieras och är alltid spännande för barnen.

Gallerilistor och magneter

Barn kan spendera många kreativa timmar med att göra den perfekta teckningen, med en gallerilista kan de hänga upp sin teckning eller målning för torkning och utställning för de andra barnen och pedagogerna. Remsorna finns med klämmekanism, för dragstift eller för magneter.

Magnetiska listor är smarta eftersom barn kan hänga upp sitt kreativa arbete själva. Samtidigt är det också roligt att leka med magneter, en stor tavla med magneter kan faktiskt vara ett helt kreativt lekredskap i sig.

 

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering