Tillbaka

Cykelparkering och Cykelställ

Cykelställ

Unikt utbud av cykelställ för offentliga platser, stadsrum och skolor. Vi har allt från enkla lösningar till unika designhyllor. Kan anpassas till olika antal cyklar och placeras tillsammans med våra cykelskur.

Cykelställ

En av fördelarna med ett cykelställ är att alla typer av cyklar kan parkera vid den. Breda däck, tunna däck - vanliga cyklar och lastcyklar och även skotrar. Det ger ett multifunktionellt cykelställ, som passar för bostadsrättsföreningar, bibliotek, idrottshallar mm som har många olika typer av cyklister mm. men endast ett mycket begränsat område att använda på parkering.

 

Cykelskjul och Takläggning

För att skapa de bästa lösningarna inom cykelskjul, titta hela tiden på hur funktion och design fungerar bäst tillsammans. Vårt sortiment är noga utvalt, och är produkter där kvaliteten inte tummats på.

 

Sparkesyklerställ

Sparkesyklerställen är gjorda i en snygg design och är extremt praktiska, då många enheter kan parkeras på väldigt lite utrymme. Modellerna produceras individuellt efter kundens behov, skapar ordning och reda och minskar risken för stöld.

Fodhvilere

Luftpumper

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna