Min önskelista (0)

Bratteborg Barnehage

Bratteborg Barnehage

UNIQA levererade inredning till vad som troligen är världens enda förskola byggd som en borg. Bratteborg-förskolan är ett djärvt och innovativt projekt som har totalinretts av oss på UNIQA. Betongelement formade som en medeltida borg är inramningen för en förskola utöver det vanliga. I nära samarbete med förskolan skapade UNIQA en flexibel och mångsidig inomhusmiljö som ger många möjligheter i vardagen. En stor och lång gång erbjuder olika funktioner samtidigt som den inte binder upp användningen av området. Ett stort allrum med scen, klättervägg och ett balansbrosystem utmanar barnen mentalt, socialt och fysiskt.
Så här säger förskolan:
"Vi ville öppna Bratteborg Barnehage med ett baspaket av förskolemöbler som skapar variation i olika utrymmen och som lätt erbjuder flera olika användningssätt genom att vara flyttbara och flexibla. Att skapa bra arbetszoner för olika typer av lek och lärande var viktigt för oss. Vi har tillsammans med Torstein hittat en bra lösning på detta och ser att möblerna jobbar med oss i vårt arbete. Vi på Team Bratteborg upplever att inredningen Uniqa har levererat är spännande, gedigen och erbjuder oss oändliga möjligheter.

Samarbetet med Uniqa har varit mycket bra under hela processen, vilket har varit väldigt viktigt när byggprocessen kring en helt ny förskola är så omfattande och tidskrävande. Torstein har genom idémöten, skisser, ändringar, reviderade skisser, beställning, leverans, priserbjudanden, montering och några få reklamationer funnits till hands, lösningsfokuserad och otroligt engagerad i vårt projekt. Det betyder mycket. Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete med Uniqa i framtiden. Nina Lind, verksamhetsansvarig på Bratteborg barnehage AS

Har du frågor om projektet eller vill du ha ett KOSTNADSFRITT förslag utan förpliktelser?