Tillbaka

Freestyle Bike Park

Inspirerad av berg

Freestyle-genren i cykelgemenskapen har vuxit exponentiellt i popularitet de senaste åren, och ryttare letar efter alternativa cykelplatser och parker för att komma framåt i sin sport och spendera kvalitetstid på att finslipa sina färdigheter. Velosolutions Freestyle Bike Park-element är designade för att erbjuda progressivt komplexa utmaningar och möjligheter för alla.

Produktion med omsorg

Tänker lokalt – I takt med att Velomasters nationella nätverk fortsätter att växa är syftet att öka lokal produktion och upphandling av varor. Att bo lokalt är ett bra sätt att minska påverkan av processer på marken.

Bygg grönt – Velomaster tror på att leva hållbart och använda "gröna" teknologier. Naturen och dess bevarande är kärnan i företagets värdegrund. Att utveckla nya sätt att bygga med el som kraftkälla bidrar till att minska företagets inflytande när nya "produkter" utvecklas.

Återvinning – Velomaster arbetar för närvarande med innovativa återvinnings- och återvinningsprojekt för att erbjuda mer hållbara projekt till samhällen.

Fakta

  • Alla element från Velomaster kan monteras på hårda ytor med små maskiner.
    - Lågt underhåll
  • Hållbara lösningar för produktion, konstruktion och materialval
  • Högkvalitativa handgjorda produkter skapade av professionella hantverkare - tillverkade i EU.
  • Alla kanter på träelementen är rundade och rostfria skruvar med metrisk gänga möjliggör säkra anslutningar.
  • Alla element är speciellt designade av vårt team av professionella ryttare och noggrant utvecklade för att förbättra vissa färdigheter.
  • 2 års garanti - produkterna är EN 1090-2:2018 och A1-certifierade, och alla stålkonstruktioner är märkta med CE-märkning (utförandeklass EXC-1).

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna