Tillbaka

Bollburar

UNIQA är experter på bollburar i bästa kvalitet på marknaden

Vi har de bästa bollburarna på marknaden i en unik kvalitet, vilket gör vår lösning till den billigaste i längden. Kulburarna är extremt robusta och har ett patenterat ljuddämpande membran. Vi har referenser till våra bollburar som har stått i över 20 år.

Ett betydande bidrag till lek och social sammanhållning

Vi bor nära staden och omgivningarna är inte alltid skapade för fysisk aktivitet. Men om vi tänker efter så kan befintliga gaturum förvandlas så att de inbjuder till aktiv samvaro.

Oavsett om du är stadsplanerare, arkitekt eller ansvarig för en bostadsrättsförening så uppmuntrar vi dig att anta utmaningen och arbeta för initiativ som stärker det sociala livet och tryggheten i stadens gaturum.

Ljudabsorberande gummimembran som standard

Vår bollbur är den mest ljuddämpande på marknaden. Vi har dokumentation och certifikat på ljuddämpningen och våra ljuddämpande paneler behåller ljuddämpningen under hela kulburens livslängd. Vårt unika lågbrusiga gummimembran reducerar buller till ca. 65 decibel.

Underhållsfri bollburar i transparent design

Vår bollbur är underhållsfri vilket vi kan berätta mer om vid ett möte med vår lokala rådgivare. Kulburen är genomskinlig och tar inte utsikten från omgivningen.

Bollburar skapar mer motion och rörelse

Enligt Socialstyrelsen ska vi ha 45 min. träna om dagen. Eftersom bollen naturligt är i konstant rörelse och aldrig lämnar skapas mer och konstant rörelse. Boltburen är ett bra alternativ till multibanorna.

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna