Tillbaka

Multibane Tilbehör

Utrustning som gör multibanorna ännu bättre

Bollväggar

Höga band som gör multispåret roligare och ännu mer multifunktionellt. I gängen kan elektroniska mål installeras samt elektroniska spel som utmanar lyhördhet och kondition i form av BIP-tester. En förutsättning för att göra BIP-testet är att du har tillgång till en applikation som avger pipljud med rätt intervall.

På bollväggar kan du få en kraftig folie monterad med målskivor, där dina barn och unga kan träna sina precisionsskott.

UNIQA erbjuder många alternativ inom specialutvecklade motiv för kulväggar som t.ex. inkludera din klubbinformation (logotyp, färger, etc.), klubbhistorik eller andra beundransvärda prestationer.

Ge dina bollplaner mervärde

Spela musik medan du spelar sport på planen. Det kommer att ge motivation att göra en extra insats. Dessutom för musiken barnen samman på en annan nivå.

Högtalarna är också en viktig del av piptestet, eftersom det gör att du kan höra instruktionerna och därigenom hjälpa de som inte har provat testet tidigare.

  • Vi rekommenderar att det finns minst 4 högtalare per. 25 m2, för att skapa ett klart ljud.
  • Tål alla slags väder
  • Kan paras ihop med smartphones
  • Ökar motivationen för sport

Rätt ljus på multibanan

Uppgradera banden med ett ljudsystem där barn och unga kan ta på sig telefonen och spela musik samtidigt som de spelar boll. Det hjälper till att hålla en extra hög aktivitetsnivå.

Få lampor installeras i gängen så att banan är upplyst och kan användas under de mörka vintermånaderna och vidare ut på sommarkvällarna.

På större flerbanor rekommenderar vi att man lägger till nöjesmaster.

 

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna