Tillbaka

Pannabanor og Minibollbanor

Den bästa kvaliteten på marknaden

På UNIQA väljer vi endast de bästa materialen för våra front- och multibanor. Våra gäng i återvunnen plast är t.ex. underhållsfria och våra band i stål är marknadens mest ljuddämpande. Därför kan vi lugnt säga att våra bollplaner är gjorda i marknadens bästa kvalitet. Du får även en bra liten yta för extra motion och rörelse bland användarna i ditt område.

Samlingspunkt för annat än bollspel

Våra pannbanor och minibollplaner är också ett bra ställe att träffas för något annat än bollspel. Banden kan även användas som bänk, så att pannabanan kan fungera som ett slags utomhusklassrum för undervisning eller presentationer.

Brusreducerande bander

Våra pannor är tysta. Det spelar ingen roll om du väljer en i återvunnen plast, stål eller trä, då har vi tänkt igenom produkten så att du får så lite ljud som möjligt med din nya pannplan eller minibollplan.

UNIQA - Pannabanor og minibollbanor

Panna-banan är specialdesignad och utvecklad med syftet att säkerställa utövare av Panna den bästa lösningen och optimal investering.

Ramen är tillverkad av galvaniserat stål och målen är specialtillverkade och helt integrerade i banan och de kan vändas till önskad höjd på antingen 40 eller 60 cm.

Bandens solida konstruktion säkerställer en otroligt hållbar lösning mot vandalism och skapar samtidigt en tyst plan som ger en suverän bollspelsupplevelse. Bandbredden på 20 cm skapar bra sittmöjligheter och bidrar därmed till att skapa en social ram runt banan. Det går att integrera eller utöka med en massa spännande och relevanta alternativ.

Panna- og minibollbanor i lærkesveller

Panna- og minibollbanor - Proludic

Panna = Tunnel

Panna är en fotbollsmatch på tre minuter, där det handlar om att göra flest mål eller, ännu hellre, göra en tunnel på din motståndare. En tunnel kallas panna och är det ultimata och mest prestigefyllda målet i spelet. Detta resulterar i att du vinner matchen på en knock out – oavsett position.

Uppfanns i Nederländerna

Panna uppfanns på gatorna i Nederländerna av unga människor som älskade att spela fotboll, men som inte alltid kunde samla fulla lag eller ha tillräckligt stora planer att spela på. Istället kom de på idén att spela på gatan en-mot-en och två-mot-två, och formatet för Panna Knock Out-turneringarna föddes. Eftersom spelet för människor samman på väldigt lite utrymme har Panna i åratal bidragit positivt till integrationen i de holländska storstäderna, och unga människor över hela Europa, t.ex. i Paris förorter, har anammat spelet.

UNIQA Pannabans

 • Unik design
 • Hög kvalitet
 • Låga underhållskostnader
 • Unik lösning
 • Övergripande koncept

Tillval för UNIQA Pannebaner

 • Mått 125 x 40 cm
 • Färger och exponering: Banan kan installeras med folie som låter dig byta färg eller sätta på logotyper från sponsorer
 • Ljud integrerat i bandet
 • Ljus i anslutning till banan
 • Underlag: Banan kan erhållas till exempel med helgjuten gummiunderlag, konstgräs eller asfalt
 • Bo: Läktarna kan integreras i planen

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna