Tillbaka

Klätterpark

En klätterpark kan innehålla alla typer av klätterställningar och klättertorn för skolor, dagis, kommuner och andra institutioner. Oavsett om du vill ha en naturlig tarzanbana med rep och trädstammar eller letar efter en modernare klätterpark så har vi definitivt rätt lösning.

Klätterparker från UNIQA skapar stor glädje för barn i alla åldrar. Här kan barn utmana sin motorik i armstödet eller på repstegar samtidigt som balansen stärks på trädstammar och repbroar. Allt i en mysig atmosfär.

UNIQA har samlat Nordens största och mest värdeskapande utbud av klätterställningar och klätterutrustning så att du kan sätta ihop en klätterpark som passar din skola, dagis eller annan institution. Du hittar klätterutrustning i alla prisklasser med en kvalitet som alltid är i toppklass. Med hjälp av oss får du den optimala klätterparken anpassad efter dina önskemål, behov och budgetar.

Gratis förslag på lösningar

Efter att dina behov har specificerats kommer våra landskapsarkitekter att skapa en gratis, icke bindande och unik klätterlösning för dig, som presenteras med hjälp av 3D-ritningar eller video. Så fort det finns ett påskrivet avtal startar vi arbetet. När projektet är genomfört och överlämnat till dig kommer vi löpande följa upp hur den nya klätterparken fungerar. På begäran erbjuder UNIQA även ett underhållsavtal.

Som kund kan du förvänta dig detta

  • En unik och säker lösning
  • Extremt högt spelvärde med många olika spelfunktioner
  • Utmaningar - barnen utmanas motoriskt och intellektuellt.
  • Sparring och rådgivning - UNIQA har egna konsulter, landskapsarkitekter och erfarna montörer
  • Gratis skissförslag och prisuppskattningar - utarbetade av proffs.
  • Erbjudande om underhållsavtal.

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna