Tillbaka

Parkour för att träna parkourfärdigheter

Parkourbanor är som hinderbanor som erbjuder många utmaningar och träningsrutiner, men som kan göra vem som helst till en mästare i parkourdisciplinen. Vi säljer säkerhetsgodkända kurser att träna på. Unga människor kan också enkelt använda parkourställen för att sitta och umgås. Du kan också kombinera parkourbanan med utomhusfitness eller skapa ett komplett område med en multibana

Oavsett om du är en skola eller SFO som vill ha fler aktiva barn på fritiden, eller en bostadsrättsförening som behöver en social samlingspunkt för de unga i området. Som idrottsförening har du även möjlighet att få en kurs som passar dina nybörjare och erfarna parkourutövare.

UNIQA - Parkour

Kenguru Pro - Parkour

Parkour är en disciplin som rör, utmanar och för samman unga människor

Det behövs ingen speciell utrustning eller speciella kläder för parkour. Det kan göras i vanliga sportskor, shorts och T-shirt. Det är en trendig sport som till och med tilltalar de som inte aktivt idrottat att röra på sig.

Parkour är en ung sport i global bemärkelse. Det utmanar båda könen och alla åldrar att testa gränserna för sin kropp. Idag fungerar Danmarks många parkourbanor inte minst som en samlingspunkt som för samman barn och unga över sociala klyftor och etniciteter.

Köp parkour baner som ger

  • Friskare barn som blir rörda på ett helt nytt sätt
  • Alternativ idrottsplats med många sporter
  • Ökar kroppens fysiska egenskaper - Koordination, motorik, styrka och flexibilitet
  • Förbättra den allmänna hälsan och uthålligheten
  • Enhet och social samlingspunkt
  • Tidens trendiga sportområde

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna