Tillbaka

Skateparker

Skateparker

Med vårt modulära skateparksystem kan vi designa och konstruera alla tänkbara layouter för varje budget för att möta önskemålen från både åkare och samhällen.

Alla våra skateparker är designade av skridskoåkare för skridskoåkare och följer de strängaste ingenjörs- och säkerhetsstandarderna för skateparkkonstruktion i världen, EN-standarderna.

Hos UNIQA hittar du ett brett utbud av skateparker som har testats och utvecklats i samarbete med professionella atleter.

Skateparkerna är gjorda av underhållsfri komposit med komponenter i rostfritt stål. Alltid med bästa skateprestanda.

- Rhino Ramps handlas med stolthet och exklusiva rättigheter av UNIQA i Norden

 

Rhino Ramps är skaterramper i komposit

För mer än 10 år sedan satte Rhino standarden för konstruktion av skaterramper gjorda av komposit. Nu, efter många års erfarenhet, har de utvecklat den perfekta kombinationen av skateprestanda och produktens hållbarhet. Deras kompositkonstruktion ger skridskoåkare den solida åktur och känsla de behöver för att utöva sin sport. Ytbehandlingen av ramperna i galvaniserat och rostfritt stål ger lägsta underhåll och längsta livslängd. Ramperna är utvecklade för att tåla frekvent användning på offentliga platser och tål lätt de tuffa väderförhållanden vi har på vintern i Danmark.

Vår partner Rhino Ramps använder endast material av högsta kvalitet för att designa de mest solida och hållbara ramperna på marknaden.

Dessutom är materialen som används för att producera noshörning 100% återvinningsbara, och de har ett solcellssystem som genererar 215.000 KW grön energi per år! Deras överproduktion av el säljs till det allmänna elnätsbolaget.

1. Sidor av galvaniserat stål

Ventilationen är utformad i varje ramp för att tillåta tillräckligt luftflöde. Alla våra ramper är helt stängda för att förhindra sophämtning och oönskad åtkomst. Helt enkelt den tuffaste efterbehandlingsstandarden som finns.

2. Säkerhetsgaller

Tuffa, varmförzinkade stålskenor, byggda för att hålla för evigt. De vertikala solida stavarna stoppar lätt en ev flygande skateboard och (till skillnad från horisontella stavar) är de väldigt svåra att bestiga.

3. Åtkomstplattor

Varmförzinkad stålplåt. Infartsvinklarna på ramperna är de minsta på marknaden, vilket gör skridskoupplevelsen mycket trevligare. Det är viktigt att rampen är väl ansluten till marken.

4. Coping

Varmförzinkat 3 mm tjockt stålrör för slipning. Ytan bakom denna beklädnad är skyddad med en stålslipplatta så att BMX-stickor inte kan skada ytan.

5. Kantskydd i galvaniserat stål

Alla sluttande ytterkanter skyddas av rundade (5 mm (1/4 ") galvaniserade stålprofiler som monteras i plan med skridskoytan Detta unika kantskydd skyddar ytkanterna.

6. Monteringsskydd

Alla övergångar på våra ramper är skyddade med en övergångsplatta i galvaniserat stål, monterad i plan med ytan. Utan hål eller vassa kanter är skridskoåkning på övergångarna det smidigaste och säkraste på marknaden.

7. Aluminiumprofiler

De används för halkfria kanter och ger ramperna en kvalitetsfinish.

8. Täckta naglar

Alla spikar på slitbanan är täckta med ett spikskydd i varmförzinkat stål, monterat i plan med ytan. Denna unika lösning skapar en jämnare slitbana och skyddar ytans inre kanter.

9. HPL-bitar

Sidopanelerna stöds av 6 mm (1/4 ") HPL-bitar för att möjliggöra god ventilation tillsammans med ventilationshålen i sidopanelerna.

10. Rostfria skruvar

Alla skruvar har en specialdesignad, dubbel asymmetrisk gänga. Dessa skruvar håller 40% bättre än vanliga skruvar och lossnar inte under mekaniskt tryck. Anti-vandalismhuvuden förhindrar separation.

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna