Tillbaka

Vilka är vi och vad står vi för?

UNIQA INTRODUCERAS I VÄRLDEN FÖR ATT SKAPA RAMAR SOM UTVECKLAR BARN OCH VUXNA

UNIQA är Nordens största leverantör av produkter och helhetslösningar för lekplatser och institutioner. Vi erbjuder marknadens mest heltäckande och innovativa sortiment och vi är specialister på lekplatser, sport och rörelse, parker och stadsrum samt möbler och lärande.

Jag grundade UNIQA 2008 och Uno 2003 – två företag som nu har slagits samman till ett övergripande starkt företag i UNIQA. Jag känner mig väldigt privilegierad över att få stå i spetsen för branschens starkaste team av duktiga och djupt engagerade medarbetare, ett 80-tal totalt i Danmark, Norge och Sverige.

Jag har själv 25 års erfarenhet i branschen och det är min stora passion att skapa en unik ram för barns utveckling. Det är grunden för UNIQA och en integrerad del av företagets anda och vardag. Dessutom brinner jag också för design, vilket lyser igenom på våra produkter.

Vi är ständigt på jakt runt om i världen efter spännande produkter och de bästa leverantörerna som delar vår passion. Idag har vi ett sortiment som skapar spänning, harmoni, glädje och utveckling för både barn och vuxna. Vår kunskap om barns utveckling stöds av samarbete med forskare inom området – en kunskap vi delar med våra kunder.

Våra produkter består av unika uteplatser, bl.a lekplatser, parkour, funktionell träning, multibanor, fitness, sällskapsytor och skateparker samt inredningslösningar och möbler för institutioner, skolor och högskolor. Hittar vi inte produkten vi söker från leverantörer utvecklar vi den själva – alltid med fokus på hållbarheten som är förankrad i vårt DNA. Våra arkitekter hjälper till med helhetslösningar.

Jag känner ett stort ansvar för att våra medarbetare ska ha en spännande och trygg arbetsdag – det är grunden för att vi ska leverera branschens bästa produkter och lösningar till våra kunder.

Du är alltid välkommen att kontakta mig på kk@uniqa.dk.

Med vänliga hälsningar

Kim Knudsen, Adm. Dir. och ägare