Tillbaka

Utemöbler i återvunnen plast

Playfurn - Ett hav av möjligheter

Ordet Playfurn spelar på 'lek' och 'möbler'. Playfurn är både barn och vuxna, den informella och den professionella miljön. Medan de vuxna ser Playfurn som bekväma designmöbler som kan skapa vackra utomhusmiljöer finns det för barn inga begränsningar för var leken börjar och slutar. Playfurn är enkel dansk design när den är som vackrast. Med möbelseriens många kombinationer kan du designa ett inomhusboende som passar in i allt från det internationella företaget till auditorier och vackra utomhusmiljöer.

Äpplet som blev Playfurn

När den prisbelönte möbeldesignern Hans Sandgren Jakobsen designade sin ikoniska pall 'Äpplet' vid millennieskiftet hade han ingen aning om att möbeln 15 år senare skulle bli Dot sittmöbler och en hel serieutemöbler. Men det är precis vad skandinavisk design kan göra. Med sina enkla och samtidigt klassiska och moderna former och material kan möblerna hålla år efter år. Både vad gäller kvalitet och design, men också tidlös stil, originalitet och status. Playfurn är skandinavisk design när den är som bäst.

Inout-serien

Inout-serien är en kollektion av inomhus- och utomhusmöbler speciellt framtagna för att kunna anpassas till rummets både arkitektoniska och funktionella förutsättningar genom de olika elementens modularitet. Kurvmodellen är ett element som består av två eller flera som antingen kan slutas i en ring eller generera slingrande former. Serien är gjord av återvunnen polyeten (LDPE) och har inte bara sin organiska och universella design som speciella egenskaper, utan också sin förmåga att interagera med miljön.

Cloverleaf-serien

 Panto Pop-serien

Supercool stapelbar fåtölj designad av Verner Panton 1969. Panto Pop är tillverkad i PP med UV-filter för färgbeständighet och kan därför användas både inomhus och utomhus.

Har du blivit inspirerad hjälper vi dig gärna